Biztosítások

A biztosítások napjainkban egyre fontosabb részét képezik az életünknek. Felgyorsult világunkban egyre több veszéllyel és kihívással kell nap mint nap szembenéznünk, és sajnos előbb utóbb még a legnagyobb körültekintés ellenére is fog kellemetlenség érni bennünket. Ezek a kellemetlenségek, illetve nemvárt események védhetőek ki a megfelelő biztosítással.

 

Miért előnyös, ha alkuszt bízol meg?

Mert alkuszként valóban a Te, és nem egy biztosító érdekeit képviselem. Mert alkuszként sokkal átfogóbb termékkínálattal rendelkezem, mint egy-egy biztosító. Mert a legfontosabb feladatom, hogy felmérjem a pénzügyi igényeidet és sok-sok megoldás közül kiválasszam azt, amelyik leginkább megfelel az adott élethelyzetednek.

 

Gondolj csak bele!

Ha egy biztosító tanácsadójával ülsz le beszélgetni, ő csak azt a néhány megtakarítási formát, biztosítási, befektetési lehetőséget tudja ajánlani, amelyet a saját cége kínál. Nem feltétlenül tudatlanságból, hanem mert csupán egy céggel áll kapcsolatban, mást nem ismer. Lehet, hogy ott van közöttük a Neked legmegfelelőbb konstrukció, de az is lehet, hogy nincs. Ha engem bízol meg, én alaposan körülnézek a piacon és sok-sok biztosító kínálatából olyan ajánlatokat választok ki, amelyekkel biztosan elégedett leszel, de természetesen a végső döntés a Tiéd! És ami a legjobb az egészben, hogy neked mindez egy forintodba sem kerül, a szolgáltatásom az ügyfeleknek ingyenes.

Melyik biztosításról olvasnál részletesebben?

Kockázati életbiztosítás

Kockázati életbiztosítás

Nyugdíjbiztosítás

Nyugdíjbiztosítás

Egészségbiztosítás

Egészségbiztosítás

Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás