Lakáshitel

Lakáshitel

Z

Lakásvásárlásra / felújításra / építésre / bővítésre

Z

15 bank összes ajánlata egy helyen

Z

Teljeskörű, díjmentes ügyintézés

Z

Egyedi kamatok, kedvezmények

Z

Jól bejáratott, profi banki ügyintézői háttér

Z

Teljes ügyintézési idő beadástól folyósításig: 6 hét

Lakáshitel

A legismertebb és a lakosság körében egyszerűen csak lakáshitelnek hívott hiteltípus a jelzálogfedezetes banki kölcsön.

Ez a hiteltípus felhasználható új építésű vagy használt lakás vásárlására, felújítására, bővítésére, vagy új építésű ingatlan építésére (építési hitel). Kamatozása a mostani kamatkörnyezetben 10 évre fixált kamattal 8.59%-os kamattól, 20 éves (futamidő végéig fix) kamatperiódussal pedig 8,79%-tól elérhető.

Lakáshitel felvétele esetén fontos, hogy a megvásárolni / felépíteni kívánt ingatlan fog a hitel fedezetéül szolgálni, így a bankok a hitelfelvétel esetén elvárnak 20-30% önerőt, és csak a fennmaradó vételárrész finanszírozható lakáshitelből. Ez a 20-30% önerő kiváltható, amennyiben egy második ingatlant is fel tud az adós fedezetként ajánlani a banknak. Ekkor mindkét (a már meglévő és a megvásárlandó) ingatlanra is rákerül a bank jelzálogjoga, de cserébe a vételár 100%-a fedezhető hitelből (amennyiben az adós és az esetleges adóstárs(ak) jövedelmébe belefér a havi törlesztő részlet).

Tudtad, hogy nem minden banknál ér ugyanannyit a pénzed?

Az egyes bankok bírálati gyakorlata teljesen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulnod, hogy a legtöbbet hozhasd ki a pénzedből!

Naprakészen ismerem az összes bank ajánlatát, szakértelemmel állítom össze az igénylő csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot számodra, amelyekből Te választhatod ki a neked legmegfelelőbbet! Én pedig végig fogom a kezed a teljes hitelügyintézési folyamat alatt!

Ha engem választasz, extra kedvezményekben lehet részed, és zöldfolyosós ügyintézést biztosítok a legtöbb banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Ügyintézői szolgáltatásom számodra a kapcsolatfelvételtől a hitelfolyósításig 100%-ban ingyenes!

Kérj most ingyenes hitelügyintézést az alábbi gombra kattintva: