Hitelkiváltás

Hitelkiváltás

Z

Meglévő hitel kiváltására (akár további szabad felhasználású rész egyidejű igénylése mellett is)

Z

15 bank összes ajánlata egy helyen

Z

Teljeskörű, díjmentes ügyintézés

Z

Egyedi kamatok, kedvezmények

Z

Jól bejáratott, profi banki ügyintézői háttér

Z

Teljes ügyintézési idő beadástól folyósításig: 6 hét

Hitelkiváltás

Az elmúlt években rengeteg változás ment végbe a hitelezés területén.

A 2008-as válság megtanította az embereket a devizakölcsönök veszélyeire és arra is, milyen kockázatos, ha rövid (3-6 hónapra, esetleg 1 évre) fixált hitelt vesz fel a lakosság. Megjelentek a hosszabb kamatperiódusok, melyekkel 5-10 évre, de igény szerint akár a futamidő végéig is fix (és így kiszámítható) kamatot és törlesztőrészletet tud a lakosság magának biztosítani. Bevezették a bankok az ügyfélbesorolás alapú árazást, megjelent a referenciakamathoz kötött kamat, a pozitív adóslista és még ezer más változás.

A meglévő hitelekre érdemes néhány évente ránézni és megvizsgálni, hátha van kedvezőbb megoldás.

Gyakorlatilag bármilyen típusú hitel esetében felmerülhet a hitelkiváltás szükségessége. A bankok többféle megoldást kínálnak erre, attól függően milyen hitelt szeretnénk kiváltani a lehetőségek a következők:

– lakáshitel kiváltása
– egyéb hitelek kiváltása
– személyi kölcsön hitelkiváltásra
és plusz egy megoldás:
– babaváró kölcsön felhasználása hitelkiváltásra

Vannak olyan bankok is, akik nem csak a meglévő hitelek összegéig hiteleznek kiváltáskor, hanem adnak további szabad részt is, amennyiben az ügyfél hitelképessége megfelelő, azaz nincs KHR aktív státuszban, megfelelő jövedelemmel rendelkezik.

Kinek jó az, ha él a hitelkiváltás lehetőségével?
– annak, aki nagyobb biztonságra törekszik, hiszen az új hitel kamatát és törlesztőjét teljes futamidőre be tudja fixálni
– aki szeretne kevesebbet fizetni. Sokszor az új hitel kamata és/vagy futamideje jóval kedvezőbben alakul, mint a jelenlegié
– aki szeretné rendezni az adósságait, és egyben látni a több különböző kamatozású, futamidejű hitelét. Elárulom, ilyenkor szinte mindig találunk kedvezőbb lehetőséget.
– akinek további hitelre lenne szüksége, és szeretné visszaállítani a hitelképességét. Ha kedvezőbb törlesztőrészletű hitelre sikerül kiváltani a meglévőket, akkor javul a jövedelemterhelhetőség.

A bankoknak egészen eltérő a gyakorlata abból a szempontból, hogy milyen hiteleket váltanak ki. Van például olyan bank, aki csak személyi kölcsönt és jelzáloghiteleket vált ki, de olyan is, aki csak saját hitelét váltja ki, és természetesen olyan is, aki ennél megengedőbb.

Éppen emiatt a sokszínűség miatt mindenképpen érdemes a mi segítségünket kérni. Mi megtaláljuk a megfelelő bankot a legjobb megoldást a számodra!

Tudtad, hogy nem minden banknál ér ugyanannyit a pénzed?

Az egyes bankok bírálati gyakorlata teljesen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulnod, hogy a legtöbbet hozhasd ki a pénzedből!

Naprakészen ismerem az összes bank ajánlatát, szakértelemmel állítom össze az igénylő csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot számodra, amelyekből Te választhatod ki a neked legmegfelelőbbet! Én pedig végig fogom a kezed a teljes hitelügyintézési folyamat alatt!

Ha engem választasz, extra kedvezményekben lehet részed, és zöldfolyosós ügyintézést biztosítok a legtöbb banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Ügyintézői szolgáltatásom számodra a kapcsolatfelvételtől a hitelfolyósításig 100%-ban ingyenes!

Kérj most ingyenes hitelügyintézést az alábbi gombra kattintva: