KKV-hitelek

KKV hitelek

Z

Szabad felhasználásra

Z

15 bank összes ajánlata egy helyen

Z

Teljeskörű, díjmentes ügyintézés

Z

Egyedi kamatok, kedvezmények

Z

Jól bejáratott, profi banki ügyintézői háttér

Z

Hitelbírálati idő: 1-2 hét

KKV-hitelek

A kis és középvállalati hitelek egy érdekes témakör, mivel kevéssé lehet egzakt szabályokat és kritériumrendszert felállítani rá, miszerint, ha bizonyos feltételeket az igénylő vállalkozás teljesít, akkor biztosra vehető, hogy x kondícióval y összegű kamatra kap hitelt. Általános szabályként elmondható, hogy végrehajtás, felszámolás alatt álló cégek nem hitelezhetőek, szükséges minimum 1 lezárt üzleti év, melynek nyereségesnek kell lennie. A hitel bírálatakor fontos banki szempont, hogy milyen célra, milyen típusú hitelt és milyen összegben igényel a vállalkozás.

Az alábbi dokumentumok megküldése után a hiteligényt több banknál is meg tudom futtatni és a legkedvezőbb kondíciójú hitelekből választhatsz!

• Előző 2 lezárt évi beszámoló
• Előző (lezárt) évi főkönyvi kivonat
• Aktuális évi főkönyvi kivonat.

Tudtad, hogy nem minden banknál ér ugyanannyit a pénzed?

Az egyes bankok bírálati gyakorlata teljesen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulnod, hogy a legtöbbet hozhasd ki a pénzedből!

Naprakészen ismerem az összes bank ajánlatát, szakértelemmel állítom össze az igénylő csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot számodra, amelyekből Te választhatod ki a neked legmegfelelőbbet! Én pedig végig fogom a kezed a teljes hitelügyintézési folyamat alatt!

Ha engem választasz, extra kedvezményekben lehet részed, és zöldfolyosós ügyintézést biztosítok a legtöbb banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Ügyintézői szolgáltatásom számodra a kapcsolatfelvételtől a hitelfolyósításig 100%-ban ingyenes!

Kérj most ingyenes hitelügyintézést az alábbi gombra kattintva: