Szabadfelhasználású jelzáloghitel

Szabadfelhasználású jelzáloghitel

Z

Szabad felhasználásra

Z

15 bank összes ajánlata egy helyen

Z

Teljeskörű díjmentes ügyintézés

Z

Egyedi kamatok, kedvezmények

Z

Jól bejáratott, profi banki ügyintézői háttér

Z

Teljes ügyintézési idő beadástól folyósításig: 6 hét

Szabadfelhasználású jelzáloghitel

Egyre népszerűbb – bár sokak által még kevéssé ismert – banki termék a szabadfelhasználású jelzáloghitel.

Ahogy a neve is mutatja, az így felvett hitelösszeg teljes egészében szabad felhasználású, tehát arra költöd, amire csak szeretnéd. A hitel fedezeteként egy – már a tulajdonodban lévő – tehermentes (esetleg minimálisan már hitellel terhelt) ingatlant kell felajánlanod.

Az ingatlan piaci értékének maximum 50-60%-át hajlandóak a bankok általában szabadfelhasználású jelzáloghitel formájában megítélni. Jelenleg a legkedvezőbb elérhető kamat hitelösszegtől függően 10 évre fixálva: 9,94%-10,54%, futamidő végéig (20 év) fixálva: 10,25%-10,95%.

Tudtad, hogy nem minden banknál ér ugyanannyit a pénzed?

Az egyes bankok bírálati gyakorlata teljesen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulnod, hogy a legtöbbet hozhasd ki a pénzedből!

Naprakészen ismerem az összes bank ajánlatát, szakértelemmel állítom össze az igénylő csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot számodra, amelyekből Te választhatod ki a neked legmegfelelőbbet! Én pedig végig fogom a kezed a teljes hitelügyintézési folyamat alatt!

Ha engem választasz, extra kedvezményekben lehet részed, és zöldfolyosós ügyintézést biztosítok a legtöbb banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Ügyintézői szolgáltatásom számodra a kapcsolatfelvételtől a hitelfolyósításig 100%-ban ingyenes!

Kérj most ingyenes hitelügyintézést az alábbi gombra kattintva: