Személyi kölcsön

Személyi kölcsön

Z

Szabad felhasználásra

Z

15 bank összes ajánlata egy helyen

Z

Teljeskörű, díjmentes ügyintézés

Z

Egyedi kamatok, kedvezmények

Z

Jól bejáratott, profi banki ügyintézői háttér

Z

Hitelbírálati idő: 2 nap - 1 hét

Személyi kölcsön

500.000 és 10.000.000 Ft közötti összegben igényelhető, minimum 12 hónapos, maximum 96 hónapos futamidővel. Teljesen szabad a felhasználás, arra költi a hitelfelvelő az összeget amire csak szeretné. Fedezetlen hitel, ami azt jelenti, hogy ingatlanfedezet nélkül, csupán az igénylő(k) jövedelme alapján, a bank pozitív bírálata után nyújtható. Kamata igen változó. 

A bankok árazása és bírálati szokásai között igen nagy eltérések vannak, így bankválasztáshoz ajánlott hitelközvetítő igénybevétele. Jelenleg a legkedvezőbb esetben 13.25%-os kamattal van lehetőség személyi kölcsön felvételére, de vannak a piacon ennél jóval magasabb árazású (akár 18-19%os kamat) termékek is. Az elméleti kamatmaximum, melyet egyetlen fedezetlen hiteltermék sem léphet át, a jegybanki alapkamat 24 százalékponttal növelt értéke (jelenleg 37%).

Tudtad, hogy nem minden banknál ér ugyanannyit a pénzed?

Az egyes bankok bírálati gyakorlata teljesen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulnod, hogy a legtöbbet hozhasd ki a pénzedből!

Naprakészen ismerem az összes bank ajánlatát, szakértelemmel állítom össze az igénylő csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot számodra, amelyekből Te választhatod ki a neked legmegfelelőbbet! Én pedig végig fogom a kezed a teljes hitelügyintézési folyamat alatt!

Ha engem választasz, extra kedvezményekben lehet részed, és zöldfolyosós ügyintézést biztosítok a legtöbb banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Ügyintézői szolgáltatásom számodra a kapcsolatfelvételtől a hitelfolyósításig 100%-ban ingyenes!

Kérj most ingyenes hitelügyintézést az alábbi gombra kattintva: