Egészségbiztosítás

Egészségbiztosítás

A legújabb, és Magyarországon is egyre népszerűbb biztosítási termék az egészségbiztosítás. Sajnos a magyar egészségügy helyzetét mind ismerjük. Kilométeres várólisták egyszerű diagnosztikai vizsgálatokra, vagy rutin laborvizsgálatra, komoly műtétekre pedig akár éveket is kell várni. A magán egészségügy fejlődésével lehetőség nyílt különböző szintű gazdaságos egészségbiztosítási csomagok létrehozására, így a túlterhelt állami egészségügyi rendszerből a vizsgálatok egy része hatékonyan, fenntartható módon átterelhető a piaci alapon működő (ezért sokkal inkább betegorientált) magán egészségügybe.

Egészségbiztosítás

Szükséged van egy hasi ultrahangra, mert hasi panaszaid vannak? Semmi gond, a biztosító 2-3 napon belül leszervezi a lakóhelyedhez legközelebbi modern orvosi centrumban a vizsgálatot, amit ráadásul szintén a biztosító fedez. Nincs plusz költség, nincs hálapénz és nem utolsósorban nem kell kivárni a kilométeres állami várólistát. Egy havi fix biztosítási összegért (kortól függő, de jellemzően havi 10.000 Ft alatt van még egy nagyobb csomag is) mindenki biztosíthatja magának és szeretteinek a gyors, modern és -a biztosítási díjtól eltekintve- ingyenes egészségügyi ellátást. A biztosítók le vannak szerződve mind magán, mind állami egészségügyi intézményekkel, és a szükséges vizsgálatokat ilyen módon a biztosító tudja leszervezni bármelyik csatornán várólista nélkül 3-7 napos határidővel. A vizsgálat költségét pedig a biztosító fizeti közvetlenül az egészségügyi intézménynek. Az ügyfél pedig végre azt érezheti, hogy valódi szolgáltatást kap a biztosítási díjért, amit fizet.

Egészségbiztosításra van szükséged? Lépj kapcsolatba velem elérhetőségeim bármelyikén és garantáltan az igényeidnek legmegfelelőbb megoldást fogod kapni!