Fekete János – független hitelközvetítő

Fekete János - független hitelközvetítő

Fekete János vagyok, független hitelközvetítő. Feleségemmel és kisfiammal Veresegyházon élünk. Közgazdászként diplomáztam 2008-ban a Budapesti Gazdasági Főiskolán Bsc szinten, majd 2012-ben a Szent István Egyetemen Msc oklevelet szereztem. 2018 januárja óta ingatlanközvetítő és ingatlan értékbecslő OKJ képesítéssel is rendelkezem.

2010 óta foglalkozom főállás mellett ingatlanbefektetésekkel és szorosabb családi / baráti körben ingatlan, illetve hitelekkel kapcsolatos tanácsokkal is gyakran fordultak hozzám.

Pénzügyi ismereteimet és termékportfóliómat folyamatosan bővítve jutottam oda, hogy immár a Benks Kft hivatalos partnereként 15 bank, valamint 12 biztosító teljes kínálata rendelkezésemre áll, így Ügyfeleim számára a legkedvezőbb konstrukciót tudom, személyre szabottan összeállítani.

Az ügyfél általi kapcsolatfelvétel után igényfelméréssel kezdek, ezt követően – egyedi feltételek igénylése esetén a bankokkal egyeztetve- egy személyes találkozó (vagy igény szerint online meeting) alkalmával prezentálom a legkedvezőbb 3 ajánlatot. A beszélgetés során végig vesszük a lehetőségeket és az igényeket, hogy a feltételek és az ajánlatok a lehető legkedvezőbbek legyenek.

Kolléganőm

Tóth Éva

Tóth Éva

bankfüggetlen hitelszakértő

+36 20 523 4966

eva.toth@hiteltszeretnek.hu

Az alábbi ügyekben tudunk teljes körűen segíteni:

Z

Ingatlanfedezetű jelzáloghitelek

Z

Ingatlanfedezetű szabad felhasználású hitelek

Z

Babaváró kölcsön

Z

CSOK + állami támogatások

Z

Személyi hitelek

Z

Lakástakarékok

Z

Lakossági bankszámlák

Z

Hitelkiváltás

Z

Kockázati életbiztosítás

Z

Lakásbiztosítás

Z

Nyugdíjbiztosítás

Z

Egészségbiztosítás

Z

Ingatlan értékbecslés

Z

Napelemes rendszerek és hőszivattyúk

A bankok által ajánlottnál kedvezőbb, egyedi feltételek, kedvezmények is elérhetőek (Benks volumenkedvezmény), amennyiben engem tisztelsz meg bizalmaddal!

Ha ingyenes hitelközvetítésre, ügyintézésre, illetve biztosításra van szükséged, vagy napelemes rendszert szeretnél beszerezni, várom megkeresésedet az online ajánlatkérés vagy a kapcsolat menüpontok alatt!

Fekete János

Tudtad, hogy nem minden banknál ér ugyanannyit a pénzed?

Az egyes bankok bírálati gyakorlata teljesen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulnod, hogy a legtöbbet hozhasd ki a pénzedből!

Naprakészen ismerem az összes bank ajánlatát, szakértelemmel állítom össze az igénylő csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot számodra, amelyekből Te választhatod ki a neked legmegfelelőbbet! Én pedig végig fogom a kezed a teljes hitelügyintézési folyamat alatt!

Ha engem választasz, extra kedvezményekben lehet részed, és zöldfolyosós ügyintézést biztosítok a legtöbb banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Ügyintézői szolgáltatásom számodra a kapcsolatfelvételtől a hitelfolyósításig 100%-ban ingyenes!

Kérj most ingyenes hitelügyintézést az alábbi gombra kattintva: