A régóta várt döntés végre- végre megszületett.

A Kormány kiadta a hivatalos tájékoztatást a Babaváró Kölcsön folytatásáról.

A változás értelmében a jelenleg hatályos babaváró támogatás nyújtásáról szóló 44/2019. (III. 12.) Kormányrendeletben meghatározott igénylési határidő került meghosszabbításra két évvel, változatlan feltételekkel.

A módosított rendelet alapján Babaváró kölcsönszerződést legkésőbb 2024. december 31-ig lehet megkötni.

A bankok, folyamatosan adják ki a tájékoztatás a befogadás feltételeiről, esetleges promóciók már kidolgozás alatt vannak.

A jó hír az, hogy van olyan bank, amelyik már most meghosszabbította az akcióját 2023. január 31-ig, mely szerint egyszeri jóváírást ad az ügyfél bankszámlájára, ha nála veszi fel a babaváró kölcsönt. Ez a jóváírás lehet akár 150 000 ft is.

Tovább futnak 2024 december 31-ig a falusi csok, 5% és 27% -os áfa támogatás is többnyire változatlan feltételekkel.

A CSOK és CSOK támogatott hitel, az ehhez kapcsolódó illetékmentesség pedig továbbra is változatlanul elérhető.

2023-ban is segítünk megtalálni ügyfeleink számára a legkedvezőbb pénzügyi megoldásokat. Keressenek bennünket bizalommal!

Boldog új évet kívánunk!

Tudtad, hogy nem minden banknál ér ugyanannyit a pénzed?

Az egyes bankok bírálati gyakorlata teljesen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulnod, hogy a legtöbbet hozhasd ki a pénzedből!

Naprakészen ismerem az összes bank ajánlatát, szakértelemmel állítom össze az igénylő csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot számodra, amelyekből Te választhatod ki a neked legmegfelelőbbet! Én pedig végig fogom a kezed a teljes hitelügyintézési folyamat alatt!

Ha engem választasz, extra kedvezményekben lehet részed, és zöldfolyosós ügyintézést biztosítok a legtöbb banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Ügyintézői szolgáltatásom számodra a kapcsolatfelvételtől a hitelfolyósításig 100%-ban ingyenes!

Kérj most ingyenes hitelügyintézést az alábbi gombra kattintva: