A mai kamatkörnyezetben az egyik magyarországi bank kijött egy igen jelentős kedvezményes lehetőséggel, amelyet, ha lakásvásárlás előtt állsz, mindenképpen érdemes megnézned.

A CIB Bank a Végig Fix futamidejű lakáshitele esetén a legkedvezőbb kamat olyan nagy mértékű kamatkedvezménnyel elérhető, mellyel messze a konkurens bankok alá árazta magát. Ez a rendkívüli kedvezményt csak kiemelt hitelközvetítőkön keresztül lehet elérni.

Milyen feltételeknek kell teljesülnie ahhoz, hogy megkaphasd ezt a 6,39%-os kamatot?

Lássuk:

– Először is tudni kell, hogy a maximum 1,3% mértékű kamatkedvezmény megadása nem automatikus, azt mi, hitelközvetítők tudjuk megkérni. A bank adhat kevesebbet is. Ez főként a jövedelmi helyzettől és a hitelösszegtől függ.

– Csak CSOK-kal és CSOK hitellel együtt igényelve elérhető, tehát mindháromnak szerepelnie kell az ügyletben (CSOK, CSOK hitel (OTK), piaci hitel)

– A futamidőnek végig fixnek kell lennie (tehát 20 évre 20 év végig fix kamattal)

– Minimum 450 000 Ft jövedelem jóváírást kell vállalni

Amennyiben az ügyfél nem szeretne CSOK hitelt (OTK) igényelni, vagy 2-nél kevesebb gyermekre veszi igénybe a CSOK-ot, akkor is lehetőség van 0,9% mértékű kamatkedvezményre, amennyiben az igényelni kívánt hitel összege eléri a 20 M Ft-ot.

Ha nem éri el az igényelni kívánt összeg a 20 M Ft-ot, abban az esetben is van lehetőségünk ügyfeleinknek egy 0,3%-os kamatkedvezmény megkérésére.

Az információk nem teljeskörűek. Ezek csupán az alapfeltételek ahhoz, hogy meg tudjuk kérni a kamatkedvezményt.

Ez a kedvezményes lehetőség csak 2022. november 11-ig elérhető, tehát ha most szeretnél lakást vásárolni és megfelelsz a feltételeknek, akkor ne késlekedj, mindenképp lépj!

Keress bennünket elérhetőségeinken!

Tudtad, hogy nem minden banknál ér ugyanannyit a pénzed?

Az egyes bankok bírálati gyakorlata teljesen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulnod, hogy a legtöbbet hozhasd ki a pénzedből!

Naprakészen ismerem az összes bank ajánlatát, szakértelemmel állítom össze az igénylő csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot számodra, amelyekből Te választhatod ki a neked legmegfelelőbbet! Én pedig végig fogom a kezed a teljes hitelügyintézési folyamat alatt!

Ha engem választasz, extra kedvezményekben lehet részed, és zöldfolyosós ügyintézést biztosítok a legtöbb banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Ügyintézői szolgáltatásom számodra a kapcsolatfelvételtől a hitelfolyósításig 100%-ban ingyenes!

Kérj most ingyenes hitelügyintézést az alábbi gombra kattintva: