Az OEP igazolás kulcsfontosságú dokumentum a CSOK hitel, OTK hitel (CSOK-hoz kapcsolódó 10 vagy 15 M Ft) igényléséhez. Ennek hiányában ez a típusú támogatás, illetve kedvezményes 3%-os kamattámogatott hitel nem is igényelhető. Segítségképpen leírom, mi az igazolás kikérésének pontos menete, hogy ezzel is megkönnyítsem a CSOK-ot (és OTK hitelt) igényelni szándékozók dolgát! :

1. epapir.gov.hu oldalon ügyfélkapus felhasználónévvel és jelszóval be kell lépni

2. Ha megjelennek az adatok, kiválasztani a témacsoportot -> Kormányhivatali ügyek

3. Ügytípusból kiválasztani: Egészségbiztosítási pénztári feladatok

4. Címzett: Állandó lakhely szerinti megyeszékhely járási hivatalát kell kiválasztani

5. Levél tárgya: CSOK igényléséhez szükséges biztosítási jogviszony igazolása

6. A levél szövegében saját szavaiddal írd le, hogy kéred az igazolás kiállítását és a megadott címre történő postázását (ne feledd megadni a címet, ahova kéred az igazolást), de feltétlen írd bele, hogy elektronikusan is kéred megküldeni (elektronikus hitelesítéssel) az iratot

7. Be kell csatolni a kitöltött, aláírt formanyomtatványt, amit ide kattintva tudsz letölteni.

Tudtad, hogy nem minden banknál ér ugyanannyit a pénzed?

Az egyes bankok bírálati gyakorlata teljesen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulnod, hogy a legtöbbet hozhasd ki a pénzedből!

Naprakészen ismerem az összes bank ajánlatát, szakértelemmel állítom össze az igénylő csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot számodra, amelyekből Te választhatod ki a neked legmegfelelőbbet! Én pedig végig fogom a kezed a teljes hitelügyintézési folyamat alatt!

Ha engem választasz, extra kedvezményekben lehet részed, és zöldfolyosós ügyintézést biztosítok a legtöbb banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Ügyintézői szolgáltatásom számodra a kapcsolatfelvételtől a hitelfolyósításig 100%-ban ingyenes!

Kérj most ingyenes hitelügyintézést az alábbi gombra kattintva: