A válasz röviden ennyi (spoiler következik): mert most megéri.

A Fundamenta Lakáskassza, miután 2018-ban megszűnt a lakástakarék-pénztárak állami támogatása, egyedüli lakástakarék maradt a piacon. Üzletpolitika célja továbbra is, hogy a finanszírozás és megtakarítás gyűjtése mellett a pénzügyi öngondoskodás tervezésében nyújtson segítséget, tanácsadást, illetve a kiszámíthatósággal teremti a legfőbb értéket ügyfelei számára.

Most, 2022 év végére három olyan akcióval jött ki a piacra, amelyre érdemes figyelmet fordítani, különös tekintettel a mostani ingatlanpiaci változásokra és a drasztikusan emelkedő banki kamatokat figyelembe véve.

A Ráadás 30bónusz akció azoknak az ügyfeleknek szól, akiknek van régi vagy lejáró állami támogatásos szerződése. Ők, ha most nem tudják / akarják felhasználni lejáró lakástakarékpénztári megtakarításukat, akkor minimum 2 évvel meghosszabbíthatják azt, változatlan feltételek mellett, vagyis a Fundamenta teszi az éves befizetés 30%-át, de maximum évi 72.000 Ft bónuszt a meglévő megtakarítás mellé az állam helyett.

Új ügyfeleknek, akik most szeretnének valamilyen megtakarítási formába kezdeni, szól a Jóváírási és Halmozó bónusz akció, melyekkel még kedvezőbb feltételekkel kezdhetnek el megtakarítani.

Nézzük őket sorban!

1. Ráadás 30bónusz akció

Időtartama: 2022.10.17-től visszavonásig

Azoknak az ügyfeleknek szól, akiknek régi állami támogatásos szerződése van.

– Amennyiben az ügyfél meghosszabbítja a régi illetve lejáró állami támogatásos szerződését, akkor a kiutalás időpontjáig minden megtakarítási évben, az adott megtakarítási évben elhelyezett összegre egyszeri éves 30% bónuszt kap.

– A szerződés módosításával az új módozat megtakarítási ideje legalább 24 hónappal meghaladja az eredeti módozat szerinti megtakarítási időt, és szerződéses összeg minimum 1 millió Ft-tal magasabb, mint az eredeti szerződött összeg.

Visszatérítik a számlanyitási díjkülönbözetet is a Fundamenta számlájára

– Csak magánszemélyek vehetik igénybe

 

2. Jóváírási akció – a szerződéses összeg 1%-a

Időtartama: 2022.10.28 – 2023.01.16

– Új szerződésekre vonatkozik

– A Fundamenta az eredeti szerződéses összeg 1%-át a szerződés lejárta után, annak kiutalásakor jóváírja. Magyarul: a számlanyitási díjat visszaadják a végén.

– Ehhez legalább havi 25 000 Ft megtakarítása szükséges

– Amennyiben legalább 30 000 Ft megtakarítást vállal az ügyfél, akkor igénybe veheti a halmozó bónusz akciót is (tehát a két akció összevonható)

– M, N, P tarifák minden módozatára érvényes az akció

Magánszemélyekre és jogi személyekre (társasház/lakásszövetkezet) is vonatkozik

 

3. Halmozó bónusz akció

Időtartama: 2022.10.28 – 2023.01.16

– Amennyiben legalább 30 000 Ft megtakarítást vállal az ügyfél, akkor évi + 12% bónuszt fizet a Fundamenta az első 2 megtakarítási évben az ügyfél Fundamenta számlájára, melyet a szerződés kiutalásakor ír jóvá, és fizet ki a kiutalással együtt.

– M, N, P tarifák minden módozatára érvényes az akció

A jóváírási akcióval összevonható, amennyiben a havi díj eléri a 30 000 Ft-ot.

Magánszemélyekre és jogi személyekre (társasház/lakásszövetkezet) is vonatkozik

És ha már Fundamenta, akkor az igazi bónuszt nem is az éves hozamok, hanem a -már most előre fixált-, akár 3,9%-os kamatú hitel lehetősége jelenti! Érdemes kicsit körül járnunk a témát a fent említett akciókon túlmenően is, hiszen a jelenlegi emelkedő kamatkörnyezetben közép- és hosszútávon kínál előre kiszámítható, kedvező hitelfelvételi lehetőséget, legyen szó egy későbbi hitelkiváltásról egy kedvezőbb kamattal, vagy későbbi ingatlan vásárlásról, építésről. De akár felújítást, bővítést tervezünk, vagy éppen gyermekeink felnőtt életben való elindulását szeretnénk segíteni, megfelelő választás lehet, mint a család megtakarításának egyik lába.

Következő blogbejegyzésben ezeket a témákat járjuk kicsit körül.

Tudtad, hogy nem minden banknál ér ugyanannyit a pénzed?

Az egyes bankok bírálati gyakorlata teljesen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulnod, hogy a legtöbbet hozhasd ki a pénzedből!

Naprakészen ismerem az összes bank ajánlatát, szakértelemmel állítom össze az igénylő csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot számodra, amelyekből Te választhatod ki a neked legmegfelelőbbet! Én pedig végig fogom a kezed a teljes hitelügyintézési folyamat alatt!

Ha engem választasz, extra kedvezményekben lehet részed, és zöldfolyosós ügyintézést biztosítok a legtöbb banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Ügyintézői szolgáltatásom számodra a kapcsolatfelvételtől a hitelfolyósításig 100%-ban ingyenes!

Kérj most ingyenes hitelügyintézést az alábbi gombra kattintva: