Babaváró hitel

Babaváró hitel

Z

Szabad felhasználásra (feltétel: legalább 1 jövőben megszületendő gyermek vállalása)

Z

15 bank összes ajánlata egy helyen

Z

Teljeskörű, díjmentes ügyintézés

Z

Különböző bankok merőben eltérő bírálati szokásainak naprakész ismerete

Z

Jól bejáratott, profi banki ügyintézői háttér

Z

Hitelbírálati idő: 2 hét

Babaváró hitel

A babaváró kölcsön 2019 június 1-én indult és azóta töretlen a népszerűsége fiatal házaspárok körében. A hitel maga 1 és 10.000.000 Ft közötti összegben igényelhető (de csak 1 alkalommal lehet vele élni), így, ha nem biztos, hogy a kívánt összeg jóváhagyásra kerül a jövedelmi viszonyok okán, akkor különösen érdemes hitelközvetítő segítségét igénybe venni a bankválasztáshoz. A babaváró hitel egy úgynevezett „fedezetlen hitel”. Ez azt jelenti, hogy nem kapcsolódik hozzá ingatlan fedezet, csupán a házaspár jövedelme jelenti a hitel fedezetét az állam kezességvállalása mellett. A babaváró hitel az első 5 évben kamatmentes, a teljes törlesztőrészlet (kb 43.000 Ft) a tőkéből kerül levonásra. Emellett a még fennálló tőkére az államnak 0,5%-os kezességvállalási díj fizetendő havi szinten, így a teljes havi teher kb 47.000 Ft lesz. Törvényi feltétel ugyanakkor, hogy a törlesztőrészlet nem lehet 50.000 Ft-nál magasabb havonta.

Igénylés feltételei:

  • Az igénylő párnak házasnak kell lennie
  • A feleség nem töltheti be a hitel igénylésekor a 41. életévét.
  • Legalább az egyik házasfélnek első házassága kell, hogy legyen
  • A házaspár vállalja, hogy 5 éven belül gyermeket vállalnak (akár vér szerinti, akár örökbefogadott)
  • Vállalják, hogy a születendő gyermeküket legalább egyikük annak nagykorúságáig saját háztartásában neveli majd
  • Legalább az egyik fél rendelkezik folyamatosan 3 éves munkaviszonnyal (maximum 30 nap megszakítással egyhuzamban), melyből az utolsó 90 nap magyarországi munkáltatónál szerzett.
  • A hitel választott összegéhet és futamidejéhez szükséges jövedelemmel rendelkeznek.

Fontos, hogy a gyermekvállalásnak 5 éven belül meg kell történnie. Ha megszületik az első vállalt gyermek, akkor a pár kérheti 3 évre a törlesztés felfüggesztését, és a hitel a futamidő végéig kamatmentes marad. Ha második gyermek is születik, akkor lehetőség van 3 évre felfüggeszteni a törlesztést (ha ezt az első gyermeknél nem vették igénybe), illetve a még fennálló tartozás 30%-át elengedik. Harmadik gyermek születése esetén a még fennálló összes tartozást elengedik. Ha nem születik gyermek, vagy a házastársak elválnak, vagy nem nevelik már tovább saját háztartásukban gyermeküket, esetleg külföldre költöznek, akkor az elmaradt kamatokat 120 napon belül egy összegben meg kell fizetni, és a hitel piaci kamatozásúvá válik, ahol a kamat mértéke: ÁKK x 130% + 5 %.

Tudtad, hogy nem minden banknál ér ugyanannyit a pénzed?

Az egyes bankok bírálati gyakorlata teljesen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulnod, hogy a legtöbbet hozhasd ki a pénzedből!

Naprakészen ismerem az összes bank ajánlatát, szakértelemmel állítom össze az igénylő csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot számodra, amelyekből Te választhatod ki a neked legmegfelelőbbet! Én pedig végig fogom a kezed a teljes hitelügyintézési folyamat alatt!

Ha engem választasz, extra kedvezményekben lehet részed, és zöldfolyosós ügyintézést biztosítok a legtöbb banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Ügyintézői szolgáltatásom számodra a kapcsolatfelvételtől a hitelfolyósításig 100%-ban ingyenes!

Kérj most ingyenes hitelügyintézést az alábbi gombra kattintva: