Az önkéntes banki THM plafon 7,3%-os csökkenése után rengeteg pénzintézet 6-7% körüli lakáshitel kamatokat prezentál január első pár hetében, de az Unicredit pár nappal ezelőtti bejelentése bombaként robbant a piacon.

Jelenleg az UniCredit kínálja az elérhető legkedvezőbb lakáshitel-konstrukciót, amely speciális feltételek nélkül alkalmazható és akár 5,65%-os kamattal igényelhető.

A publikus, 6,95%-os lakáshitel kamat 1,1%-os EGYEDI kamatkedvezménnyel érhető el (tehát 5,85%-os kamatot biztosítanak) ha a hitelfelvevő(k) az alábbi kritériumokat teljesíti(k):

minimum 15 Millió Ft vagy afeletti hitelösszeg igénylése esetén
• a hitelt közvetítő partnereken keresztül igénylik,
• hitelfelvevő vállalja, hogy legalább havi 500 ezer forint jóváírás érkezik a számlájára.

Hitelfedezeti biztosítás vállalása esetén pedig további 0,2% kamatkedvezmény érvényesíthető, így 5,65%-ra csökkenthető a kamat.

Tudtad, hogy nem minden banknál ér ugyanannyit a pénzed?

Az egyes bankok bírálati gyakorlata teljesen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulnod, hogy a legtöbbet hozhasd ki a pénzedből!

Naprakészen ismerem az összes bank ajánlatát, szakértelemmel állítom össze az igénylő csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot számodra, amelyekből Te választhatod ki a neked legmegfelelőbbet! Én pedig végig fogom a kezed a teljes hitelügyintézési folyamat alatt!

Ha engem választasz, extra kedvezményekben lehet részed, és zöldfolyosós ügyintézést biztosítok a legtöbb banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Ügyintézői szolgáltatásom számodra a kapcsolatfelvételtől a hitelfolyósításig 100%-ban ingyenes!

Kérj most ingyenes hitelügyintézést az alábbi gombra kattintva: